Clean Nutrition

De supplementen aanbieder Clean Nutrition is een organisatie van influencer Joel Beukers. Ongetwijfeld dat je hem kent van zijn inspirerende vlogs op YouTube, waar sporters op kenmerkende wijze gemotiveerd worden. Joel heeft de organisatie opgericht nadat hij zelf betrapt was op dopinggebruik tijdens zijn sport. Vandaar dat Joel Beukers voedingssupplementen wilde ontwikkelen die bijdragen aan de sportprestaties maar wel clean zijn. Hieruit ontstond cleannutrition!

Wat is Clean Nutrition?

Clean Nutrition is een merk van voedingssupplementen en verschillende trainingsprogramma’s. Zelf roept Joel Beukers dat het merk meer is dan alleen een potje. Het is volgens Beukers een fitness lifestyle. De organisatie biedt naast supplementen verschillende pakketten aan met hierin voeding- en trainingsschema’s. Daarnaast heeft de aanbieder inmiddels zijn eigen merchandise, denk aan eigen hoodies, handdoeken en shake bekers. Dit alles promoot hij onder zijn befaamde kreten: ga voor goud, breek de tent af, ga nooit meer naar huis toe, 9000 scoops en zo nog vele meer! Dit doet Joel Beukers samen met zijn team bestaande uit Sam Hoogland, Wouter Smit, Maurice van der Wardt en Donny Roelvink. Deze groeimaten zoals hij ze zelf noemt hebben respectievelijk de volgende bijnamen: Lord Buffel, Ome Wutru, Boom der Wijsheid en Donny Donderdag. Daarnaast werkt de organisatie ook nog samen met een tal van influencers en andere groeimaten, denk bijvoorbeeld aan fitgirl Linnebel. Naast CleanNutrition onderneemt Joel nog tal van andere activiteiten. Zo is hij druk bezig met zijn eigen Vodka lijn, namelijk de Gold Dry Vodka, refererend naar zijn kreet: Voor Goud! Onlangs heeft Joel Beukers samen met zijn businesspartner ook een Gin lijn opgezet. Een echter ondernemer dus maar zijn v2 pre workout is toch wel zijn bekendste product.

Wat zijn de voor- en nadelen van CleanNutrition?

 • Hoge kwaliteit producten
 • Veel betaalmethoden
 • Sterke pre-workout
 • Meer dan supplementen

 • Beperkte klantenservice
 • Hoog prijssegment

Welke betaalmethoden biedt CleanNutrition aan?

Op de homepage laat cleannutrition alleen zien dat je met iDeal of Mister Cash kunt betalen maar zodra je gaat afrekenen in de shop van Clean Nutrition dan wordt duidelijk dat de organisatie veel meer betaalmethoden aanbiedt. Zie hieronder alle mogelijkheden om te betalen:

 • iDeal
 • Belfius Direct Net
 • SOFORT Banking
 • KBC/CBC
 • Mister Cash

Het afrekenen in de winkelmand is overzichtelijk en eenvoudig om uit te voeren. Voordat je afrekent zie je kort nog een aantal aanbiedingen die de aanbieder op dat moment heeft, erg slim van Joel Beukers!

Wat zijn de levertijden en verzendkosten bij CleanNutrition?

Net zoals bij vele supplementenaanbieders betaal je hier ook verzendkosten. Indien je enkel supplementen wilt afnemen en geen gehele pakketten maar ook geen verzendkosten wilt betalen dan ben je genoodzaakt om minimaal twee producten af te nemen. Gratis verzending is namelijk mogelijk vanaf een bedrag van €50, anders ben je verplicht om de €6 verzendkosten te betalen. De levertijd van de zendingen is wel snel. Voor 23:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis, erg handig als je whey protein net is opgegaan.

Wat is het assortiment van Clean Nutrition?

Het aanbod van Joel Beukers is meer dan alleen een potje zoals hij dat zelf zo mooi zegt. Naast de potjes supplement biedt hij ook complete pakketten aan, zoals het goud droog pakket, wat elk jaar richting de zomer in trek is. Dit pakket draagt bij aan het zo goed mogelijk definiëren van al je gekweekte spieren in de sportschool, zoals in de Fit For Free of Basic Fit.

Supplementen

CleanNutrition biedt verschillende soorten supplementen aan, hieronder wordt per soort toegelicht wat het aanbod is van cleannutrition.

Proteine

In de categorie van proteine of ook wel bekend als eiwitten is het aanbod breed. De standaard en meest bekende whey protein zit vanzelfsprekend in het assortiment. Daarnaast bieden ze de meest zuivere vorm van eiwitten aan namelijk de whey isolate. Voor de sporters die lekker willen groeien, dan is er de groei-lekker bulkpot. Dit zijn eiwitten die aangevuld zijn met koolhydraten. De verschillende eiwitshakes zijn verkrijgbaar in vele lekkere smaken zoals banaan, aardbei of hazelnoot.

Pre-Workout

De andere belangrijke productgroep van Joel Beukers, Sam Hoogland en zijn groeimaten is de pre workout. De bekendste is de Xtreme Workout V2, deze is verkrijgbaar met of zonder cafeïne en in verschillende lekkere frisse smaken. Onlangs heeft de aanbieder ook weer hun eerste preworkout opnieuw gelanceerd, namelijk de V1. Dit is een grotere hoeveelheid en een stuk sterkere pre-workout dan zijn opvolger. Echter, het meest nieuwe product is het Pomp Apparaat. Naar eigen zeggen is dit een product die door de jaren heen door is ontwikkeld op de V2. Een echte pre workout voor een maximale pomp gedurende een training.

Overige supplementen

Pakketten

Naast de supplementen en verschillende merchandise artikelen worden er door Joel Beukers, Lord Buffel en hun team ook complete pakketten aangeboden. Echte aanraders als je je lifestyle wilt aanpassen. De pakketten bevatten voedingssupplementen, trainingsschema’s en gepersonaliseerde voedingsschema’s. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten forum waar je terecht kunt met al je vragen, Joel en zijn team zullen hier alle groeimaten helpen.

Goud-Droog Challenge

De bekendste van al deze pakketten is de goud-droog challenge. Het pakket is ten alle tijden te kopen maar de gezamenlijke challenge vindt maar een aantal keer per jaar plaats. Dit pakket is er op gericht om zoveel als mogelijk vet af te vallen en om de ontwikkelde spiermassa beter te definiëren. Kortom, om je absolute summerbody te weken.

Joel Beukers Voor Goud Merchandise

Naast de belangrijkste producten en diensten van cleannutrition worden er ook vele accessoires en merchandise aangeboden onder de Voor Goud lijn. Denk hierbij aan shakebekers, handdoeken, t-shirts en hoodies.

joel beukers cleannutrition

voedingssupplementen

Support Clean Nutrition en Joel Beukers

De support van cleannutrition is enigszins beperkt. Er is een uitgebreide FAQ en je kunt een aantal contact formulieren invullen om je klacht of vraag achter te laten. Echter, is er geen e-mail of telefoon ondersteuning voor al je vragen. Je kunt nu niet de status van je aanvraag raadplegen. Wat je eventueel zou kunnen doen is proberen contact op te nemen met een van de groeimaten van Joel Beukers via Instagram maar grote kans dat je ook hier bot vangt.

BCAA

Creatine

Fat Burner

Omega 3

Pre-Workout

Whey Protein

Conclusie CleanNutrition en Joel Beukers

Van origine is cleannutrition van fitnessgoeroe Joel Beukers een supplementenaanbieder maar inmiddels is het veel meer dan dat. Het biedt naast de benodigde supplementen ook lifestyle pakketen en verschillende soorten merchandise aan. Dit is een echte premium aanbieder, met hoge kwaliteit producten maar dit zul je dan ook terug zien in de prijs. Wat ons betreft echt de moeite waard om eens te proberen. Groei lekker!

Supplementen