MB Nutrition

MB Nutrition is de supplementen organisatie van mobicep, een bekende fitness vlogger op social media. Met zijn motiverende teksten en zijn onderneming MBNutrition spoort hij zijn volgers aan om actief bezig te zijn. Zijn supplementen leveren hier een positieve bijdrage aan, deze zijn te koop op de website van biceppapa. Een van zijn bekendste uitspraken is ’ten alle tijden’, hiermee bedoelt mo bicep dat je altijd positief moet blijven en moet blijven trainen.

Wat is MB Nutrition?

MB Nutrition is een merk van supplementen die verkocht worden door mobicep en zijn zakenpartner Frenkzz. Mo is hierbij het boegbeeld van MB Nutrition.

Frenkz is de man achter de schermen. De naam zegt het al, maar mobicep staat bekend om zijn imposante biceps. Dagelijks geeft hij via verschillende social media kanalen een inkijkje in zijn leven. Hij laat de goede maar ook de mindere kanten zien. Als volger zie je grote en dure auto’s maar ook het harde trainen en gezond eten. Deze levensstijl vult Mo aan met zijn eigen supplementen. Naar eigen zeggen het snelst groeiende bedrijf in de supplementen wereld.

Wat zijn de voor- en nadelen van Mobicep?

 • Uitgebreid assortiment met vele smaken
 • Veel betaalmethoden
 • De bekendste fat burner

 • Geen gratis verzending
 • Onduidelijke levertijden

Welke betaalmethoden biedt Mobicep aan?

MBNutrition biedt op de website van biceppapa verschillende betaalmethoden aan. Op die manier hoeven consumenten nooit teleurgesteld te worden dat ze de producten niet af kunnen nemen. Zie hier een overzicht:

 • Billink (achteraf betalen)
 • iDeal
 • Mister Cash
 • Sofort
 • Visa
 • Mastercard
 • Giropay

Wat zijn de levertijden en verzendkosten bij MBNutrition?

De levering van de producten wordt gedaan door PostNL, hiervoor vraagt MBNutrition een bijdrage in de verzendkosten, deze bedraagt €5,95. Ongeacht voor hoeveel je bestelt zijn er altijd verzendkosten. Dit is een fikse tegenvaller is tegenstelling tot andere aanbieders, daar krijg je meestal vanaf een bepaald bedrag gratis verzending. Indien je voor 20:30 uur je bestelling plaatst dan is het vak de volgende dag binnen. Dit wordt niet gegarandeerd.

Wat is het assortiment van MB Nutrition?

De aanbieder is alleen gericht op voedingssupplementen en dit aanbod is breed. De website geeft dit niet helemaal overzichtelijk weer, want dezelfde producten maar verschillende smaken worden allemaal door elkaar getoond in plaats van binnen het product pas te kiezen voor een smaak. Hier geven we een verder inkijkje in het assortiment van mobicep, zo ook zijn bekendste product de Fat Burner.

Pre-workout MBNutrition

Mobicep biedt drie verschillende Pre Workout aan, namelijk het standaard product, de pre workout zonder cafeïne voor mensen die hier gevoelig voor zijn of voor in de avonduren en ten slotte een speciale pre-workout voor vrouwen. Al deze pre-workouts zijn verkrijgbaar in vele verschillende smaken zoals, bosvruchten en watermeloen. Alle potjes hebben een inhoud van 300 gram.

Proteine MBNutrition

Biceppapa heeft verschillende producten in het assortiment die een hoog eiwitgehalte hebben. De eiwitpoeders kunnen gemengd worden in een shakebeker met melk of water. Mo biedt een Pro versie aan van de whey protein, het basis product onder de eiwitpoeders. Daarnaast heeft biceppapa een Whey Isolate, Caseïne, Weight Gainer maar ook een Vegan product in het assortiment. Verder worden er eiwitrijke snacks aangeboden, denk aan eiwitrepen en pannenkoeken. Al deze producten zijn erop gericht om het herstel van de spieren te bevorderen en op die manier spiergroei te realiseren. Bij MBNutrition ben je aan het juiste adres.

Fat Burner Mobicep

Het bekendste supplement van mbnutrition is de fat burner. Mobicep neemt de fat burner dagelijks in. Het zorgt er volgens hem voor dat je minder honger hebt en het heeft een positief effect op het verliezen van gewicht. Een schepje meng je in een flesje water, shaken maar en je hebt een lekker drankje zonder calorieën.

Overige supplementen Mobicep

Naast de meest gangbare en best verkochte producten van mo bicep biedt hij ook de meest andere essentiële producten aan. Zie hieronder een overzicht van al zijn producten:

 • BCAA
 • Glutamine
 • creatine
 • CLA
 • Multi Vitaminen
 • Pump
 • Intra Workout
 • Energy Bar

mobicep

voedingssupplementen

Support MBNutrition

MBNutrition heeft een uitgebreide klantenservice en op de Social Media accounts van mobicep krijg je hier ook geregeld een inkijkje in. Alles wordt door hem en Frenkzz zelf geregeld en niets wordt uitbesteedt. Op veel vragen kun je als consument je antwoord al vinden op de website van biceppapa. Daarnaast kan de consument telefonisch of via e-mail contact opnemen.

BCAA

Creatine

Fat Burner

Omega 3

Pre-Workout

Whey Protein

Conclusie MB Nutrition

Volgens de eigenaren het snelst groeiende bedrijf in de supplementen wereld, maar dat is iets wat moeilijk te controleren valt maar niet raar zal zijn. De beelden die mobicep dagelijks deelt van alle bestellingen bevestigen dit deels. Mo bicep en zijn organisatie zijn in ieder geval een echte pionier in de fitness branche. Voor velen geldt mobicep als een inspirator en voorbeeld. Wat ons betreft terecht. MB Nutrition Da’s Pas Handel!

Supplementen