Science based biceps trainen

Als je denkt aan fitnessen dan denk je al snel aan opgepompte armen, denk maar aan de oude films daar staat iedereen met hun grote armen vooraan. Of neem als voorbeeld Arnold Schwarzenegger of mobicep. Niet voor niets dat veel sporters meteen voor naar de spiegel lopen om een aantal setjes biceps te trainen. Wil jij geen biceps curl meer maken tot je er bij neervalt, maar wil jij efficiënt biceps trainen? Ontdek dan hier hoe! Nu kunnen wij je alles hier vertellen, maar het is toch veel makkelijker om even lekker een video te kijken. De video is ook nog eens onderbouwd met wetenschappelijke artikelen. In de video laat de atleet precies zien wat de beste biceps oefeningen zijn. Ook kom je erachter hoe de bicep in elkaar steekt, zo heb je de biceps femoris en de biceps brachii.  Indien je deze oefeningen en dit schema volgt dan verzekeren wij je dat je armen groter gaan worden en dat is toch wat jij wil?

Net zoals bij de grote spiergroepen is het aan te raden om ook voor je biceps supplementen te gebruiken en dan met name proteine, dit zorgt ervoor dat je spieren sneller herstellen en dus groeien. Daarnaast kan creatine ook interessant zijn omdat je armen dan mogelijk wat voller lijken.

Ten slotte adviseren we ook om niet alleen de voorkant van je armen te trainen maar ook zeker je triceps. Je triceps kunnen er namelijk voor zorgen dat je armen nog groter lijken.

Wil jij het maximale uit jouw lichaam halen? Dan is het belangrijk om naast een optimale training ook nauwkeurig te letten op je voedingspatroon. Eet gezond, regelmatig en gevarieerd. Indien nodig vul dit aan met voedingssupplementen en zorg voor voldoende proteine door de dag heen, dit is namelijk noodzakelijk voor spiergroei en spierherstel. Vergelijk hiervoor de beste supplementen op Fitness Watcher en maak een bewuste keuze voor een supplement en aanbieder.

Leave a Reply